Våre tjenester

Vi leverer blant annet låssystemer, tyverisikring, reparasjon etter innbrudd, samt service på eksisterende systemer og åpning av dører.

BOLIGSIKRING

Vi tilbyr lås og sikkerhetsløsninger for bolig og borettslag i Akershus og omegn.

LÅSER OG LÅSSYSTEM

Vi kan levere en rekke låser og smarte låssystem for private boliger og næringsbygg.

ADGANGSKONTROLL

Med et smart system for adgangskontroll har du bedre oversikt over hvem som kommer og går fra området. Statistikk rett på din smarttelefon 24/7 året rundt.

SAFE OG BRANNSKAP

Sikre dine verdifulle eiendeler ved brann eller innbrudd med et brannsikret verdiskap eller safe. Vi har forskjellige typer som passer til både bedrifter og privatpersoner.

DØRAUTOMATIKK

Vi leverer automatikk til slag- og skyvedører, og er også autorisert for å utføre service på dette. Kontakt oss for mer informasjon, og et godt tilbud på f.eks serviceavtale.

POSTKASSER OG SKILT

Vi kan også levere postkasser og skilt med ønsket gravering, både for private og for bedrifter. Gjør din postkasse unik, og få et godt personlig preg på postkassen.

OM OSS

Elite Låsservice AS

Elite Låsservice AS er en lokal låsesmed som ble etablert i Auli 1.mars 2017. Våre låsesmeder har lang og bred erfaring innen faget, og kan bistå med alt innen lås og beslag for bedrifter og private.

Elite Låsservice AS – Trenger du låsesmed i Oslo og Akershus?

Din lokale låsesmed er raskt på saken uansett om du befinner deg på Jessheim, Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Nittedal, Årnes, Eidsvoll. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

SLÅ PÅ TRÅDEN

(+47) 48 09 48 09

SEND EN E-POST

post@elitelaasservice.no

HER HOLDER VI TIL

Fjellvegen 46, 1929 Auli