Yale Doorman – Hvordan montere selv?

Elite Låsservice AS viser deg her hvordan du monterer din Yale Doorman. Trenger du hjelp finner du kontaktinformasjon nederst på siden

GÅ RETT TIL:

Komplett monteringsfilm som viser hva som må gjøres før, underveis og etter montering av Yale Doorman.

Hva er viktig å huske på?

Det er viktig å montere Yale Doorman riktig i forhold til familiens bruk, isolasjon i døra, koding og konfigurering. Er du usikker på om du klarer å gjøre det riktig?


Elite Låsservice AS monterer gjerne for deg. Vi har daglig service i hele Oslo og Akershus. Uansett om du bor på Jessheim, Årnes, Råholt, Kløfta, Dal, Gardermoen eller i Lillestrøm, Nittedal, Aurskog, Høland eller i Oslo hjelper vi deg raskt og enkelt.

Her ser du en mer teknisk film for montering:

Personlig Kode

Alle i familien kan ha sin egen kode og du kan enkelt lage egne koder for besøkende. Du kan ha opp til 10 ulike brukerkoder på låsen.

Døgnkode

Lag en midlertidig døgnkode for å gi tilfeldige besøk adgang til hjemmet ditt. Koden slettes automatisk etter 24 timer.

Autolås

Når du aktiverer automatisk låsing er du alltid trygg på at døren er låst. Du kan alltid åpne med kode, nøkkelbrikke eller app i mobilen.

Tidsstyrt kode

Tidsstyr dine valgte koder og nøkkelbrikker slik at de kun virker på visse dager og tidspunkt. Kjekt når andre skal komme og gå i hjemmet ditt. Denne fuksjonen krever tilkobling til Yale Boligsikring eller oss i Elite Låsservice AS

YALE DOORMAN App

Med Yale appen kan du låse opp og igjen på avstand, eller se når andre låser seg inn. Gjør innstillingene direkte i appen. Denne fuksjonen krever tilkobling til Yale Boligsikring eller en av våre samarbeidspartnere.

Yale Doorman Nøkkelbrikke

Lås opp med en nøkkelbrikke. Brikken bør kombineres med kode for høyeste sikkerhet. En mistet brikke kan fjernes fra systemet og legger bare inn en ny.

Yale Doorman er forsikringsgodkjent

Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG (forsikringsgodkjent av FG Skadeteknikk)

Smart Hjem

Denne gjør hverdagen mye enklere. Du trenger aldri mer å bekymre deg for om du låste døren, eller for at du har mistet nøklene dine. Med Verisure låsmodul skrur du samtidig av din Verisure alarm når du låser deg inn. Lett for barna og smart for svigermor og rørleggeren.

Med Verisure låsmodul skrur du samtidig av din Verisure alarm når du låser deg inn. Lett for barna og smart for svigermor og rørleggeren.

Les mer om Yale Doorman <<HER>>

Verisure app på en telefon som kobler seg til kodelås på en dør

Elite Låsservice AS – Trenger du låsesmed i Oslo og Akershus?

Din lokale låsesmed er raskt på saken uansett om du befinner deg på Jessheim, Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Nittedal, Årnes, Eidsvoll. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

SLÅ PÅ TRÅDEN

(+47) 48 09 48 09

SEND EN E-POST

post@elitelaasservice.no

HER HOLDER VI TIL

Fjellvegen 46, 1929 Auli

FACEBOOK

Følg oss på Facebook