Låsesmed

Nye låser og vedlikehold av gamle låser

Låsesmed

Av oss får du hjelp med installasjon av låssystemer, systemer for tyverisikring og så klart åpning av dører om du har behov for det. I tillegg til dette kan vi tar oss av reparasjoner på låser etter innbrudd samt utføre service på dine eksisterende systemer.

Våre låsesmeder har lang erfaring og opererer med rask responstid i hele Oslo og Akershus. Dette inkluderer steder som Årnes, Kløfta, Jessheim og Lillestrøm.

Oss kan du også kontakte om du har behov for rådgivning og hjelp når det kommer til låser og låsesystemer.

Trenger du låsesmed i Oslo og Akershus?

Vi er en lokal låsesmed som ble etablert i Auli 1. mars 2017. Våre låsesmeder har lang og bred erfaring innen faget, og kan bistå med alt innen lås og beslag for bedrifter og private.

Din lokale låsesmed er raskt på saken uansett om du befinner deg på Jessheim, Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Nittedal, Årnes, Eidsvoll. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

SLÅ PÅ TRÅDEN

(+47) 48 09 48 09

SEND EN E-POST

post@elitelaasservice.no

HER HOLDER VI TIL

Fjellvegen 46, 1929 Auli

FACEBOOK

Følg oss på Facebook

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle