Låsesmed i borretslag

Bor du i et trygt borettslag eller sameie?

Elite Låsservice har over 25 års erfaring som låsesmed i borettslag og hjelper mer enn gjerne til med å gjøre ditt borettslag sikkert og trygt.

Låsesmed i borettslag – vi kan hjelpe deg mer enn bare når du har låst deg ute!

Uansett om du bor i et bofellesskap eller en boligsameie, er det viktig å tenke på sikkerheten. Som din lokale låsesmed på Jessheim kan du stole på at vi er her for å gi deg tips og råd om hvordan du sikrer deg, dine og ditt på best mulig måte.

Sikringsløsninger som passer for alle borettslag og sameier

Det er helt klart at et borettslag eller sameie har behov for løsninger som passer for og trygger hver enkelt beboer, samtidig som at disse løsningene skal være økonomisk bærekraftige og lette å bruke for alle.

Med over 25 års erfaring i faget har vi i Elite Låsservice opparbeidet oss god kompetanse nettopp som låsesmed i borettslag. Vi er rett og slett gode på sikring av borettslag og sameier.

En erfaren låsesmed er borettslagets sikkerhet

Tyven kommer til å lete etter og utnytte alle svakheter dere har i borettslaget. Enten det er snakk om at inngangsdøren er for dårlig sikret, eller at et av vinduene på bakkenivå ikke holder mål. Med et godt sikringssystem montert av en erfaren låsesmed, oppnår du at innbruddstyver demotiveres og forsvinner, eller oppholdes såpass lenge at myndigheter varsles.

Om du bor i et eldre borettslag har sannsynligvis ditt borettslag eller sameie også et eldre sikrings- og låsesystem. Utviklingen er rivende på dette området. Ved å kontakte oss kan vi både komme på befaring og gi våre anbefalinger for hvilke systemer dere bør gå for i nettopp deres borettslag.

Hvilke løsninger skal du satse på for ditt borettslag?

Det er mange alternativer å velge mellom. Skal dere gå for mekanisk lås med systemnøkkel, eller kanskje et helelektronisk låsesystem? Vi kan levere en rekke låser og smarte låsesystemer i Oslo og Akershus (Jessheim, Ullensaker og Lillestrøm), og kommer gjerne på befaring til nettopp dere!

Her er litt av hva dere bør tenke på av sikringsløsninger, og hva vi som låsesmed i borettslag kan hjelpe dere med.

 • Sikring av dører
  Dører som slår innover kan være sårbare for oppbrytning. Ved å innstallere sikringsjern på disse dørene gir du tyven en større nøtt å knekke.
 • Mekanisk låssystem
  Vanlige nøkler er enkle å kopiere og masseprodusere. Ved å bruke et mekanisk låsesystem med systemnøkler får du et mer sikkert system for ditt borettslag.
 • Automatisk dørlukker og døråpner
  Ikke bare sørger slike løsninger for at dører åpner og lukkes for personer som har lov til å komme inn, men man sørger også for at bevegelseshemmede blir tatt hensyn til.
 • Elektronisk låssystem
  Om ditt borettslag installerer et system med elektronisk adgangskontroll med kort, brikke eller kode, filtrerer dere enklere ut de som ikke skal komme inn dørene til borettslaget.

Dette er bare noe av det vi kan hjelpe dere med som låsesmed i borettslag. Kontakt oss i dag for befaring og rådgivning når det kommer til akkurat ditt borettslag eller sameie i Oslo, Jessheim (Ullensaker), Lillestrøm og nærliggende kommuner.

NB! Vi hjelper deg så klart også med å komme inn i boligen din når du har låst deg ute, men husk at akkurat dette problemet kan bli helt borte med et elektronisk låsesystem.

Trenger du låsesmed i Oslo og Akershus?

Vi er en lokal låsesmed som ble etablert i Auli 1. mars 2017. Våre låsesmeder har lang og bred erfaring innen faget, og kan bistå med alt innen lås og beslag for bedrifter og private.

Din lokale låsesmed er raskt på saken uansett om du befinner deg på Jessheim, Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Nittedal, Årnes, Eidsvoll. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

SLÅ PÅ TRÅDEN

(+47) 48 09 48 09

SEND EN E-POST

post@elitelaasservice.no

HER HOLDER VI TIL

Fjellvegen 46, 1929 Auli

FACEBOOK

Følg oss på Facebook

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle