Jessheim – En by i utvikling

Som en lokal låsesmed har vi stor glede av at Jessheim i Ullensaker opplever en enorm utvikling. Rundt 2000 hadde kommunen ca. 19.000 innbyggere, i dag ser vi snart en fordobling, og om 15 år har vi passert 50.000 innbyggere.

Og det er gode grunner til at så mange velger å ta med seg flyttelasset sitt til Jessheim. Bare de siste årene har byen og dens byutvikling stått for flere prosjekter som har gledet innbyggerne. Dette har gjort at omtrent 80 prosent av utbyggingen og nye innflyttere bosetter seg i Jessheim i Ullensaker.

– Jessheim går gjennom en endringsfase. Før var det mye eneboliger og litt større tomter, nå med bystatus, går det mot mer fortetting med blokker og alleer – som er en ønsket utvikling.

Boligfelt med mange leiligheter

Har et stykke igjen

Jessheim fikk bystatus i 2012. Kommunen prøver nå å skape en sammenheng med det å bo i byen, med å drive næring og oppleve kultur, og skape et samhold for innbyggerne.

Fordi byen fortsatt er i utvikling, har kommunen videre utviklingsplaner i forhold til hvordan de skal møte den fremtidige veksten som tydelig viser seg.

– Saga er et godt eksempel på hvordan de tenker at utviklingen skal skje. Området var før et industriområde med utsalg av byggevarer og diverse, som nå er transformert til et boligområde som er så sentralt som det kan få blitt. Sånn sett er prosjektet med på å synliggjøre utviklingen deres fra et tettsted til en by.

LÅSESMED ELITE LÅSSERVICE AS TILBYR BÅDE DROP-IN, TOTAL-LEVERANSER OG DRIFT AV ENEBOLIGER, BORETTSLAG OG LEILIGHETER PÅ JESSHEIM

By Trivsel og samhold

For å skape attraktivitet hos både innbyggere og de som vurderer å flytte til Jessheim, gjør kommunen grep for å tilfredsstille behovene og opplevelsesverdien.

– Det har brukt et par virkemidler. Ett av dem er å lyssette ulike bygg slik at de får frem en ny dimensjon. En by i endring handler å skape opplevelser for alle som beveger seg i den.

Rådhusplassen vil bli omgjort til en bilfri festplass. Dette er en del av byutviklingen som også blir en møteplass for de som bor i Jessheim i dag, og til de som velger å flytte dit i fremtiden.

Låsesmed på Jessheim

Trenger du låsesmed eller hjelp til vedlikehold av låser og tilbehør ta kontakt med oss i Elite Låsservice AS for et godt tilbud om drop-in eller drift. Vi er din lokale låsesmed og hjelper deg med alle typer tjenester relatert til vårt fag. Se oversikt over våre tjenester <<HER>>, og følg oss gjerne på Facebook for nytting informasjon.

Elite Låsservice AS – Trenger du låsesmed i Oslo og Akershus?

Din lokale låsesmed er raskt på saken uansett om du befinner deg på Jessheim, Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Nittedal, Årnes, Eidsvoll. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

SLÅ PÅ TRÅDEN

(+47) 48 09 48 09

SEND EN E-POST

post@elitelaasservice.no

HER HOLDER VI TIL

Fjellvegen 46, 1929 Auli

FACEBOOK

Følg oss på Facebook